Termeni și condiții

1. Generalitati

Acest site este proprietatea SC Blue Eyes Entertainment SRL si functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

SC  Blue Eyes Entertainment SRL nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune survenite ca urmare a utilizarii site-ului, respectiv probleme legate de functionarea serverului a conexiunii internet sau a linei folosite de dumneavoastra pentru comunicare.

Comanda se consideră valabilă numai după ce se confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Nu putem garanta disponibilitatea permanenta in stoc a produselor afisate si din acest motiv pot exista situatii in care livrarea comenzilor sa se desfasoare cu intarziere.

Nu raspundem de deteriorarea coletelor in timpul transportului, de aceasta problema fiind raspunzatoare societatea de transport.

SC Blue Eyes Entertainment SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in structura site-ului si a prevederilor enuntate fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

In cazul promotiilor, reducerilor, gratuitatilor pe o anumita perioada de timp, ne rezervam dreptul de a le onora in limita stocului disponibil.

CONTRACTUL DINTRE PĂRȚI

Conform dispozițiilor legale în vigoare, comanda finalizată şi confirmată de către SC.Blue Eyes Entertainment SRL se consideră un contract încheiat între client si SC.Blue Eyes Entertainment SRL, ce trebuie executat de către ambele părți.

Potrivit art. 1.657 şi art. 1.660 Cod Civil, obiectul contractului îl reprezintă bunul/produsul vândut, în schimbul căruia clientul va achita prețul stabilit pe site, acesta fiind unul serios și determinat.

Costurile privind livrarea sunt menționate in momentul finalizării solicitării comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmării comenzii de către SC.Blue Eyes Entertainment SRL.

Astfel, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea comenzii de către societate.

Prezenții Termeni şi Condiții au valoare de clauze ale contractului încheiat între părți. La aceste clauze se adaugă următoarele mențiuni cu privire la:

DENUNTAREA UNILATERALA A CONTRACTULUI

Denunțarea unilaterala a comenzii se poate face de către client daca SC.Blue Eyes Entertainment SRL întârzie livrarea produselor comandate, cu excepția situațiilor de forța majora, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii.

Denunțarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire prin e-mail confirmat, înainte de momentul intrării in posesia produsului  comandat.

In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului  neacceptat de către client, conform opțiunii de plata specificata in formularul de comanda.

ANULAREA COMENZII DE CATRE SC.Blue Eyes Entertainment SRL

In cazul in care SC.Blue Eyes Entertainment SRL se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este găsit la adresa menționata sau nu poate fi contactat), produsele se vor întoarce la SC.Blue Eyes Entertainment SRL.

 Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despăgubiri din partea clientului.

2. Metode de plata

PLATA SI MODALITATI DE PLATA

Plata se va efecta în baza Facturii fiscale emise de către SC.Blue Eyes Entertainment SRL

 în conformitate cu disp. art. 319 Codului Fiscal, ce va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

Factura va cuprinde şi valoarea TVA-ului şi se va emite exclusiv în lei.

Societatea se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor comandate de către clienţi în momentul predării acestora către Client/reprezentant al acestuia.

Dreptul de proprietate asupra produselor şi serviciilor va fi transferat Clientului la momentul efectuării platii. 

Plata produsului comandat se poate efectua doar în următoarele situații:

  1. online cu cardul, in condiții de siguranța deplina, in momentul formulării comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
  2. online cu PayPal
  3. Ramburs la curier in momentul primirii coletului de catre client

3. Livrare și retur

Pentru comenzile cu livrare pe teritoriul României:

Pentru comenzile externe, cu livrare in afara României:

Sunt acceptate si comenzi cu livrare in afara tarii in limita ariei DHL . Costul afișat este calculat pentru colete sub 2kg. Daca greutatea coletului depășește aceasta valoare, costul livrării se va recalcula. Livrările internaționale se fac exclusiv prin serviciul de curierat DHL. 

ANULAREA COMENZII DE CATRE CLIENT

Clientul poate anula comanda prin e-mail doar în aceeași zi in care a fost plasată până la ora 16:00 , iar banii vor fi returnati in acelasi cont din care s-au trimis daca plata s-a facut cu cardul.  Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului de către client.
Conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 ,Consumatorul, persoana fizica sau juridica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 zile de la solicitarea returului.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia.

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati la contact@luciabubulac.ro – cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca prin e-mail in care precizati ID-ul comenzii (numarul) sau numele persoanei care a facut comanda, inainte de temenul-limita de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat tipul de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.

Conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 produsele achiziționate de pe site-ul luciabubulac.ro pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat, fără penalitati și fără invocarea unui motiv.

4. Litigii

Orice litigiu survenit, daca nu poate fi rezolvat pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei in scris la sediul firmei, se va solutiona de catre instanta competenta de pe teritoriul Romaniei, respectiv de pe langa Tribunalul București.

Vizitand site-ul luciabubulac.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile prevazute in acest document.